| Avtor | Sporočilo |
|---|
|
Guardian
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 28 feb 2010 21:40 | |
 |
| Site Admin |
 |
Pridružen: 12.2009 Prispevkov: 180 Kraj: Ljubljana Gender:  Highscores: 1
|
nina je napisal/-a: ali je oseba na katero ves čas mislim in jo ljubim moj življenski partner in če me res ljubi in bo našel pot do mene. Hvala za odgovor in lep pozdrav. nina Spoštovana Nina! Položaj odprtih kart v zvezi s situacijo o kateri sprašujete nakazuje veliko verjetnost, da je ta oseba vaš življenjski partner. Angeli vam priporočajo, da nekoliko uravnotežite pretok aktivnosti, spoštujte cikluse svojega telesa, ravni energije in čustev. Predvsem pa zaupajte, saj se vaše prošnje in sanje uresničujejo, ostanite pozitivni in sledite svojemu vodstvu. Kar mislite, da predstavlja težavo, je pravzaprav del odgovora na vaše prošnje in molitve. Zaupajte v nebeško zaščito in modrost, da bodo vaše molitve uslišane na najboljši možni način. Vse dobro želim Vam in Vašim najdražjim!
_________________ Svet vidim skozi oči ljubezni in sprejetja. Druge sprejemam takšne kot so. V zameno oni sprejemajo mene.
| | | Na vrh | |
 |
|
nina
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 03 mar 2010 20:04 | |
|
|
Pozdravljeni! Ali me bo oseba ki jo ljubim poklicala-se mi javila in če v kolkem času lahko pričakujem.ali je to konec? Hvala za odgovor. Nina
| | | Na vrh | |
 |
|
Google
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 03 mar 2010 20:04 | | |
| | | Na vrh | |
 |
|
Guardian
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 03 mar 2010 22:31 | |
 |
| Site Admin |
 |
|
nina je napisal/-a: Pozdravljeni! Ali me bo oseba ki jo ljubim poklicala-se mi javila in če v kolkem času lahko pričakujem.ali je to konec? Hvala za odgovor. Nina Pozdravljena Nina! V zvezi s situacijo, o kateri sprašujete se že dogajajo določene spremembe. Angeli vas prosijo, da odprite svoje srce ljubezni in njihovemu vodstvu. Karta "Prha obilja" tudi nakazuje, da lahko pričakujete pozitiven izid. Nebesa vam pošiljajo darove in sporčoila vas vodijo, zato je sedaj pomembno, da bolj opazujete svoje misli in mislite samo na tisto, kar si želite in ne na to, česar se bojite. Vaša situacija potrebuje še nekaj časa za uresničitev, zato prosite angele naj vam pri vaši situaciji pomagajo in vas prosijo, da ne prehitevajte in počakajte na ugoden trenutek. Vse lepo Vam in Vašim najdražjim!
_________________ Svet vidim skozi oči ljubezni in sprejetja. Druge sprejemam takšne kot so. V zameno oni sprejemajo mene.
| | | Na vrh | |
 |
|
Gost
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 05 mar 2010 10:17 | | |
|
|
ali je bilo najino srečanje usodno in namenjeno po tolikih leti, glede na moje vznemirjenje in kako se bo razpletlo. hvala za odgovor, Milena
| | | Na vrh | |
 |
|
astrid
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 05 mar 2010 18:49 | | |
|
|
Naprošam vas, da izbrišete moj prejšnji post, saj sem na hitro napisala tudi priimek pa ne želim da je objavljen. Hvala za razmevanje.
Sicer pa me zanima, kako mi kaže v ljubezni oz. če bo najina veza zdržala težave - oddaljenost - ki naju čaka naslednje leto.
Pozdrav...
| | | Na vrh | |
 |
|
Guardian
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 05 mar 2010 20:02 | |
 |
| Site Admin |
 |
|
astrid je napisal/-a: Naprošam vas, da izbrišete moj prejšnji post, saj sem na hitro napisala tudi priimek pa ne želim da je objavljen. Hvala za razmevanje.
Sicer pa me zanima, kako mi kaže v ljubezni oz. če bo najina veza zdržala težave - oddaljenost - ki naju čaka naslednje leto.
Pozdrav... Pozdravljena, smo opazili ja, da ste vpisali tudi priimek, zato tudi ni bil objavljen. Če ne bi napisala novega prspevka, bi po vsej verjetnosti sledili dve možni akciji:1. Izbris priimkaALI 2. Izbris prispveka in s tem tudi vprašanja.Zahvaljujemo se za vprašanje, odgovor boste prejela v kratkem, spremljajte objave. Vse lepo Vam in Vašim najdražjim!
| | | Na vrh | |
 |
|
Maja
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 07 mar 2010 19:37 | | |
|
|
Zanima me, ali bo fant s katerim sem se pogovarjala, spet vzpostavil stik z mano. Slišala se nisva že od septembra, a prej sva bila dobra prijatelja. Pogrešam ga. Ali se bo zopet pogovarjal z mano? Ime mu je pa(prosim da imena ne objavite) XXXXXXXXX. Hvala za odgovor in lep pozdrav.
| | | Na vrh | |
 |
|
Guardian
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 07 mar 2010 21:05 | |
 |
| Site Admin |
 |
|
Maja je napisal/-a: Zanima me, ali bo fant s katerim sem se pogovarjala, spet vzpostavil stik z mano. Slišala se nisva že od septembra, a prej sva bila dobra prijatelja. Pogrešam ga. Ali se bo zopet pogovarjal z mano? Ime mu je pa(prosim da imena ne objavite) XXXXXXXXX. Hvala za odgovor in lep pozdrav. Pozdravljena Maja! Karte, ki so se odprle in njihov položaj nakazujejo, da bi bilo mogoče najbolje, če situacijo opustite in se raje usmerite v novo situaciji. Kar tri karte govorijo temu v prid in sicer: Pustite preteklost, Čas je, da odidete in Novi partner. Mogoče bi bilo tudi dobro, da opusitte vse morebiten sodbe o sebi in drugih ter se osredotočite le na ljubezen in svetlobo. Po zakonu privlačnosti, boste kaj kmalu spoznali osebo, ki bo po vsej verjetnosti vaš novi partner, kar nakazuje karta Novi partner. Vedite pa, da angeli, druga duhovna bitja in nihče drug v nobenem primeru ne morejo vplivati na misli, prepričanja in odločitve drugih, kar pomeni, da je njihovo sporočilo najverjetnejši možen izid, če se misli in prepričanja vpletenih ne bodo spremenila.
| | | Na vrh | |
 |
|
nina
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 09 mar 2010 16:01 | |
|
|
Zanima me kako kaj kaže za mene in osebo ki jo ljubim,nisva se slišala že 14 dni zanima me ali me je pozabil ali je še kaj upanja za naju? ali mi prihaja na pot kakšna nova oseba. pa še zanima me ali bo mama ki ne ve kje bi bila ostala pri meni ali se bo vrnila nazaj k partnerju. Hvala za odgovor.
| | | Na vrh | |
 |
|
Guardian
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 09 mar 2010 21:45 | |
 |
| Site Admin |
 |
|
nina je napisal/-a: Zanima me kako kaj kaže za mene in osebo ki jo ljubim,nisva se slišala že 14 dni zanima me ali me je pozabil ali je še kaj upanja za naju? ali mi prihaja na pot kakšna nova oseba. pa še zanima me ali bo mama ki ne ve kje bi bila ostala pri meni ali se bo vrnila nazaj k partnerju. Hvala za odgovor. Pozdravljena Nina! Najprej hvala za vprašanje. Najprej glede prvega vprašanja. Karte nakazujejo, da ste v danem trenutku morda preveč obremenjena s situacijo. Angel Mystique sporča, da le pogumno naprej in ne izberite ne kot možnosti in se postavite za svoja prepričanja. Morda bi opravila kakšno čiščenje in razstrupljanje telesa? Sicer pa se vam obeta sprememba na življenjskem področju, nakazuje se sicer novi partner, angel Danijel pa je v tej situaciji z Vami in vas podpira - Danijel je angel zakonske zveze. Vedite, da si zaslužite le najboljše, sezite po zvezdah in ne sklepajte kompromisov. kar zadeva drugega vprašanja pa angeli sporčajo, da bi mogoče bil čas za razmislek o spremembi. Najbolje bo to o tem vedela vaša mama. Sicer pa morate vedeti, da nihče, tudi angeli in drugia duhovna bitja ne morejo vplivatai na misli in prepričanja drugih, niti ne morejo prevzeti nikakršne odgovornosti glede odločitev drugih. S pozitivnimi milsimi in prepričanjem, lahko prispevate k pozitivnemu rezultatu in želenemu izidu. Vse dobro Vam in Vašim najdražjim!
| | | Na vrh | |
 |
|
Google
|
Naslov prispevka: Re: POSTAVI VPRAŠANJE TUKAJ Objavljeno: 09 mar 2010 21:45 | | |
| | | Na vrh | |
 |
Kdo je prisoten | Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |
| Lahko pišete prispevke v temi Lahko odgovarjate na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu Ne morete dodati priponk prispevkom
|
|