modrina

svetlo modra prihodnost
Danes je 30 jul 2010 23:31

Časovni pas: UTC + 2 ur [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
AvtorSporočilo
 Naslov prispevka: Kanaliziranje
Nove objaveObjavljeno: 07 mar 2010 19:02 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Highscores: 1
Kaj sploh je kanaliziranje?

Kanaliziranje v bistvu pomeni povezavo, stik z nefizičnim svetom. tako lahko kanaliziramo različne energije (pozitivne, pa tudi negativne), duhovna bitja (kot so npr. vnebovzezi mojstri, svetnike, ...) in angele.
Kanaliziramo v bistvu vsi in to ves čas, čeprav se tega sploh ne zavedamo - kanaliziramo svoje misli, čustva, tako npr. glasbeniki kanalizirajo glasbo, zdravilic svojo zdarvilno energijo, pesniki svoje pesmi, .... Osebe, ki imajo zelo razvite psihične in duhovne sposobnosti tako kanalizirajo sporčila angelov in drugih duhovnih bitij.

Ko kanaliziramo katero od duhovnih biti ali angela, prinesemo njihovo energijo v fizično realnost in v tem pomenu je tisti neke vrste transformator njihove energije, sporočila, ki jo kanalizira v obliki besede, slike, glasbe, ...

vsakdo izmed nas ima sposobnost biti most med duhovnim mentalnim bivanjem. Kdor le to razvije na nivo transformatorja, lahko tudi bolje vidi svoj/naš trenutni položaj. Govorimo o t. i. notranjemu vodstvu in če smo mu pripravljeni slediti, nam bo to pomagalo priti k večjemu uravnoteženju v življenju. Na ta način bomo veliko hitreje prišli do veselja in radosti. Duhovno potovanje je dolgotrajno, vendar s pomočjo razvijanja naše notranje intuicije in vodstva ter duhovnih bitij in angelov, je lahko ta pot enostavnejša in bolj prijetna, saj so nam vedno prpravljeni pomagati, če jih za to prosimo.

Če se odločimo duhovno rasti, potem je vsekakor bolje, da se na to pot podamo z užitkom, saj bomo s pomočjo kanaliziranja in sledenju našega notranjega vodstva, potem se naša povezava z angeli in duhovnimi bitji veliko izboljša, s tem pa bomo tudi začeli dobivati različna sporočila skozi različne kanale.

Vedeti moramo, da so vsi odgovori že v t. i. Univerzumu, zato je potrebno le zastaviti vprašanje, utišati svoj um in počakati na odgovor. Načini kanaliziranj so štirje, zato je izjemno pomembno, da čim preje odkrijemo, kateri način kanaliziranja nam je dan. Nekaterim je dan en, drugim dva, lahko tudi več.

Vrste kanaliziranja

• Jasnoslušnost
  • Jasnovidnost
  • Jasnočutnost
  • Jasnovednost

Različne angele, vnebovzete mojstre in druga duhovna bitja lahko kanaliziramo na različne načine. POmembno je ugotoviti, kateri je nam najbližji.

Vedeti pa moramo, da nas jasnoslušnost in jasnovidnost lahko večkrat prevarata, medtem ko jasnočustnost in jasnovednost pa ne.

Vabljeni k razpravi, zelo koristne bodo tudi vaše izkušnje na tem področju, ...

PS:
Eden najbolj znanih in izjemno dobrih kanbalizatorjev je Edgar Cayce.

Prijavi ta prispevek
Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo E-mail { PERSONAL_ALBUM }  
Odgovori s citatom  
 Naslov prispevka: Re: Kanaliziranje
Nove objaveObjavljeno: 07 mar 2010 20:31 
Odsoten
Uporabniški avatar

Highscores: 1
Pozdravljeni!
Na tej strani bi pa jaz dodala nekaj besed,...ne tako dolgo nazaj, sem se udeležila delavnic z angeli in med mnogimi temami v zvezi z njimi, smo se dotaknili tudi kanaliziranja, teh štirih načinov in seveda, nekje sem že na tihem vedela, da sem jasnočutna in jasnovedna, delavnica pa je to samo še potrdila,...v bistvu smo reševali nek test, ki nam je pokazal, k čemu se posameznik nagiba,...in moje izkušnje v zvezi s tem,...vedela sem mnogo stvari vnaprej, čutila, parkrat tudi napovedala kako se bodo zgodile in so se res,...na tem mestu nisem čisto prepričana ali sem to sama priklicala po pravilih zakona privlačnosti ali pa enostavno vem določene stvari,....kar se tiče mene in mnenja o vsem tem je pa takole,....posameznik mora bit nekako mehek, ponižen, pripravljen sprejemati, kanalizirati, glede vseh področij,...takrat pride navdih,...naš ego to precej zaustavlja in vse skupaj izsiljuje,...namesto, da bi zaupali, skušamo nekaj izsiliti in takrat ni navdiha, ni informacije,....kanaliziranje pride nekako spontano,.....tukaj vidim povezavo z našo intuicijo,....nekdo je rekel: " Če je naša molitev pogovor z Bogom, lahko rečemo, da je naša intuicija odgovor Boga na naše prošnje in individualne danosti,....
Angelski objem, :clever:

Prijavi ta prispevek
Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo E-mail  
Odgovori s citatom  
 Naslov prispevka: Re: Kanaliziranje
Objavljeno: 07 mar 2010 20:31 
Prisoten

Please login or register to skip ads

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 2 ur [ DST ]

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Lahko pišete prispevke v temi
Lahko odgovarjate na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
© phpBB |
» Contact & Abuse Support-Forum Gooof Webdesign free forum Kostenloses Profi Forum Dein Forumo Forum web tracker