modrina

svetlo modra prihodnost
Danes je 30 jul 2010 23:28

Časovni pas: UTC + 2 ur [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 11 prispevkov ] Pojdi na stran  1, 2  Naslednja
AvtorSporočilo
 Naslov prispevka: Angelska pomoč pri odnosih
Nove objaveObjavljeno: 25 jan 2010 22:44 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Highscores: 1
Zelo hitro in lahko smo umirjeni, kadar smo sami in meditiramo. Vendar pa resnično duhovno rastemo šele takrat, ko se naučimo spokojnosti v odnosih. Sedaj pa se pojavi vprašanje, kako ostati osredinjen in ljubeč, ko pa se nam vendarle zdi, da nam ljudje, s katerimi smo obkroženi, želijo spodnesti tla pod nogami?

Tudi pri odnsoih so lahko angeli zelo hitro v pomoč, pa še zelo uspešni glede izboljšanja ali zdravljenja odnosov - mišljene so vse vrste odnosov (v službi, romantični, ljubezen, poslovni, prijateljski, ...).

Imate kakšne izkušnje glede tega, ste že prosili in doživeli pomoč angelov pri reševanju odnosov? Povejte svoje izkušnje, mnenja in jih dleite z drugimi.

Hvala za vaše kooperativno sodelovanje!
:heilig:

Prijavi ta prispevek
Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo E-mail { PERSONAL_ALBUM }  
Odgovori s citatom  
 Naslov prispevka: Re: Angelska pomoč pri odnosih
Nove objaveObjavljeno: 26 jan 2010 09:05 
Pozdravljeni,

najprej naj pohvalim vašo stran in blog, ki ju spremljam že dlje časa, se pa do sedaj še nisem oglasila. Tokrat pa sem se odločila, da povem svojo izkušnjo, ker je bila zame takrat precej boleča.

Pred malo več kot tremi leti, sem hodila s fantom, ki je bil iz Pirana. Skupaj sva bila šitri ali pet mesecev, nato pa sem neke noči v sanjah dobila opozorilo, da ima fant drugo. Takrat sicer nisem vedela kaj naj bi to pomenilo in sem vse skupaj imela za nič pomembnega. Sem pa tisti vikend šla v Piran, ker sva bila s fantom zmenjena, da ga preživiva skupaj. Ko sem prišla na dogovorjeno mesto, ga na mojo presenečenje ni bilo, pa tudi na mobitel se ni oglašal. Čez nekaj časa me je poklical in se opravičil, da je bil zadržan in da ima tisti večer še neke obveznosti, zato se bova dobila naslednji dan dopoldne.

Jaz sem sicer bila užaljena, ker pa do sedaj nisem imela slabih izkušenj, sem se sprijaznila, da ima moj dragi službene obeznosti, ker je delal v eni mednarodni firmi. Zvečer pa sem se odpravila v mesto, da se sprehodim malo ob obali in piranskem središču. Nenadoma pa sem zagledala mojega dragega, kako se sprehaja z neko punco, s katero sta se veselo smejala in bila objeta. Takrat pa se mi je udrl ves svet in nehote sem se spomnila opozorilnih sanj.

Čeprav takrat nisem vedela kaj to pomeni, sedaj vem, da so me moji angeli opozorili, da se nakej hudega dogaja in da ima moj fant drugo punco.

Čez nekaj mesecev sem celo izvedela, da je s to punco imel razmereje kmalu po tem, ko sva se midva spoznala. Ja, tako to je, angelom hvala, ker ste me opozrili, čeprav se takrat nisem ozirala.

Sicer pa sem imela še nekaj pomoči angelov, ampak v drugih okoliščinah.

Lep dan vsem, ki to berete, pa tudi tistim, ki tega ne berejo :P

Prijavi ta prispevek
Na vrh

Odgovori s citatom  
Objavljeno: 26 jan 2010 09:05 
Prisoten

Please login or register to skip ads

Na vrh

Naslov prispevka: Angelska pomoč pri odnosih - Nadaljevanje
Nove objaveObjavljeno: 28 jan 2010 23:10 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

V predhodni objavi smo načeli to temo in vas prosili za vaše mnenje in izkušnje. Verjamemo, da je tematika zanimiva, saj se končno vsak dan srečujemo v vseh mogočih odnosih. Največji prostor v odnosih pa zagotovo zavzemajo odnosi med partenrji in odnosi v službi s sodelavci in nadrejenimi.

Če imamo v katerem koli odnosu probleme, se lahko vedno obrnemo na naše angele varuhe, andangele in druge angele, da nam priskoijo na pomoč in nam svetujejo kako na najprimernejši nači razrešiti nastalo situacijo.
LJUBEZENSKO ŽIVLJENJE

Angeli nam lahko pomagajo pri romantičnem in ljubezenskem odnosu, ne glede na to, ali smo v odnosu ali pa smo samski. Če iščemo sorodno dušo, nam lahko angeli ljubezni pomagajo najti osebo, ki nam je usojena oziroma t. i. sorodno dušo. Najbolj učinkovita metoda, da pokličemo angele je, da si poiščemo miren prostor, kjer nas ne bo nihče motil, angelom pa napišemo pismo, ali pa jih prosimo v mislih, naglas.

To začnemo na naslednji način: "Dragi angeli varuhi moje sorodne duše ...." V nadaljevanju angelom opišemo naš položaj, želje, situacijo, ...
ODNOSI S PRIJATELJI

Ko se zavežemo duhovni poti, ki je povezana z delom z angeli, pogosto spremenimo odnos do soljudi. Če smo npr. s kom bili prijatelji še v času, ko nismo delali z angeli in na višjem duhovnem nivoju, se prav lahko zgodi, da bomo z njimi težje našli skupni jezik. najbolj pogost razlog je vsekakor ta, da je prišlo do razhajanj med zanjimanjem. Drugi najpogostejši razlog pa temelji na zakonu privlačnosti, kar pomeni, da nas sedaj bolj privlačijo ljudje, s katerimi smo na isti valovni dolžini. Nekoga, ki se posvveča ljubezni in miru, ne bo privlačil nekoga, ki ga prežema strah.

Angele lahko prosimo, da nam pomagajo prebroditi razhajanja in spremembe v odnosih. Pomembno je, da jih prosimo, da se vsak odnos, ki se izteka, sklene po mirni poti. Angeli pa nam lahko prinesejo na našo pot nove čudovite ljudi, prijatelje, le porsiti jih moramo.

Prijavi ta prispevek
Na vrh
Odgovori s citatom  
 Naslov prispevka: Odnosi z družinskimi člani
Nove objaveObjavljeno: 31 jan 2010 23:37 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Nadaljevanje teme: Angelska pomoč pri odnosih -

Angeli nam v zvezi z odnosi z družinskimi člani svetujejo, da je odrekanje zameri in jezi pot k miru. Večina nas je že kdaj izkusila bolečine v odnosih z družinskimi člani, prijatelji in ljubimci. Angeli nam pri tem pomagajo in poskrbijo, da nam ta bolečina ne uniči zdravja in sreče - ne zdaj in ne v prihodnosti.
Angeli pri tem hočejo le, da se odrečemo strupeni jezi, ki preži v umu in telesu. namreč, kadar negujemo zamero, privlačimo podobne odnose in situacije v našem vsakdanjem življenju.
Če smo naveličani nezdravih partnerskih zvez, potem je najverjetnejši krivec zamera do katerege od družinskih članov, zato je zelo pomembno, da se tovrstnih strupov znebimo čim preje, saj je ogroženo naše zdravje in posledično tudi sreča.

Eden izmed uspešnih načinov odrekanja čustvenim strupom je, da tik preden potonemo v spanec, prikličemo k sebi nadangela Mihaela in Jeremiela. Med spanjem smo namreč bolj dovzetni za angelsko posredovanje, saj nam v budnem stanju lahko ponagaja naš ego s svojim strahom, ki lahko zelo ovira angelsko pomoč.

Po izvedeni molitvi bomo lažje zaspali, zjutraj pa bomo opazili pozitivno spremembo. Pri tem ni nujno ali pomembno, ali se bomo spomnili sanjskega druženja z nadangeloma, saj njuno delo poteka na nezavedni ravni.

Angeli lahko odstranijo stare težave, povezane bodisi z živimi bodisi preminulimi posamezniki. Tovrstno zdravljenje ne pomeni, da moramo obuditi odnos z določeno osebo. Namen tega zdravljenja je, da si očistimo pot in občutimo ljubezen, mir in skladje na vseh področjih našega življenja.

Če želiš molitev, ki lahko pomaga in ozdravi naše strupene misli v zvezi z odnosi z družinskimi člani (katerim koli), potem si vabljen, da se registriraš na naši skupnosti in postaneš naš član. Za priprošnjo oziroma molitev lahko registrirani uporabniki pošljete Zasebno sporočilo uporabniku Guardian, ali pa klikni na sledečo povezavo

Več o pogojih in ugodnostih si lahko preberete

:heilig:

Prijavi ta prispevek
Na vrh
Odgovori s citatom  
 Naslov prispevka: Zdravljenje odnosov z angeli
Nove objaveObjavljeno: 06 feb 2010 20:05 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

V prejšnjih objavah smo na kratko pojasnili posamezne odnose in kako lahko angeli pomagajo ob morebitnih težavah in zastojih na posameznem področju odnosov.
Tokrat pa si bomo ogledali, kako lahko odnose ozdravimo s pomočjo angelov.

Vse nesporazume z drugimi ljudmi lahko ozdravimo tako, da se pogovorimo z njihovimi anegeli. Čeprav angeli ne morejo prekršiti nikogaršnje svobodne volje (zakona svobodne volje), bodo posredovali v vseh situacijah, ki kakor koli vplivajao na naš spokoj, sem pa sodijo tudi boleči odnosi.

Metode ozdravitve

Prosite angele druge osebe

1. Zaprite oči in se osredotočite izključno na dihanje. Nato se osredotočite na namen, da se želite pogovoriti z angelom varuhom druge osebe (torej tiste, s katerim imate boleč odnos).
  2. Nato svoje srce izlijte angelom te osebe, bodisi v obliki misli, bodisi zapisanih ali izgovorjenih besed. POvejte jimo svojih strahovih, jezi, razočaranjih in željah.
  3. Nato angele prosite, naj v vajin odnos prinesejo mir. Nikaor pa jim ne povejte, kako naj to naredijo, temveč dovolite Božjemu umu, da se v svoji neskončni ustvarjalni modrosti sam domisli najboljše rešitve, ki bo prinesla spokoj vsem vpletenim.

Razveljavljanje

Ste si kdaj želeli odpotovati v preteklost in vzeti nazaj izrečene besede ali pa kako drugače izpeljati določeno situacijo? No, angeli vam lahko pomagajo pri tej uresničitvi s pomočjo postopka "Razveljavljanje".

Kako to storimo:
Pomislite na dejanje ali besede, ki bi jih zdaj drugače storili ali izrekli in recite angelom:

"Prosim vas,
da razveljavite posledice te napake za vse vpletene
tako v preteklosti, sedanjosti kot prihodnosti."

S pomočjo te metode tisti, ki so bili vpleteni v določene dogodke, namreč pozabijo, kaj se je zgodilo, kot da tega sploh ni bilo. S tem besedna zveza "odpustiti in pozabiti" dobi povsem nov pomen.

Odpustiti in pozabiti

Kadar nas kdo razjezi ali smo zaradi nekoga razburjeni, takrat v bistvu vidimo v tej osebi nekaj, česar ne maramo pri sebi ali drugače povedano, v to osebo projeciramo težave svojega ega, ki se jih ne zavedamo oziroma si jih nočemo priznati.

Angeli priporočajo, da vsakič, ko nas kdo razburi ali razjezi, izrečemo naslednjo afirmacijo:
"Pripravljen8a9 sem se odreči temu delu sebe, ki me jezi, ko pomislim nate."

Ko si s pomočjo projekcije iskreno priznamo svojo težavo, se nam z gornjo afirmacijo pokaže možnost višjega pogleda. Na ta način sebe in druge vidimo skozi oči angelov.

Bolj kot vidimo dobro v drugih, bolj ga vidimo v sebi.

VABLJENI K RAZPRAVI!!! )op;

Vir: Vse teme, objavljene v tem sklopu so povzetek iz priročnika Angeli, avtorice Doreen Virtue

Prijavi ta prispevek
Na vrh
Odgovori s citatom  
Nove objaveObjavljeno: 28 feb 2010 22:29 
Odsoten
Uporabniški avatar

Ja se strinjam z vsem,...zanimivo tole o možnosti razveljavljanja napak in možnosti kontaktiranja angela varuha druge osebe,...bom poskusila in se javim, ko bom imela kaj napisati,....definitivni bom kontaktirala angela druge osebe,..lp :clever:

Prijavi ta prispevek
Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo E-mail  
Odgovori s citatom  
Nove objaveObjavljeno: 16 mar 2010 00:05 
Odsoten
Uporabniški avatar

Tudi jaz imam izkušnje z Angeli. Nočem biti pametna, vendar mislim, da jih imam.

Pred dvemi leti sem se srečala s knjigami o Angelih, začela sem meditirat in premišljevat o tem. Ker je v priročniku pisalo, da moramo Angelom npr. napisati pismo ali prošjo na papir, sem to storila.

Moja želja je bila, da bi spoznala sorodno dušo. To je pomenilo, da spoznala nekoga, ki bi živel duhovno življenje in rastel .... v tem smislu...
In sem ga spoznala spoznala. Angeli so mi uresničili željo.

Vendar je bilo to tudi vse. Premalo sem definirala svojo željo. Morala bi biti bolj natančna in precizna.

Letos 15. februarja sem zopet zaprosila za sorodno dušo, vendar sem dodala, ki verjame v Angele.
In ne vem, kako sem se znašla na tej internetni strani in se 1. marca vpisala oziroma registrirala.... in sem spoznala sorodno dušo, ki verjame v Angele.

Čudovito.

Menim, da moja izkušnja potrjuje, da Angeli res pomagajo.

Lep pozdrav.

Prijavi ta prispevek
Na vrh
Odgovori s citatom  
Nove objaveObjavljeno: 16 mar 2010 00:15 
Odsoten
Uporabniški avatar

Moji odnosi so se izboljšali po rezanju negativnih vezi z Nadangelom Mihaelom.

Meditacija je sicer posneta na CD ju, ampak meni pomaga. naj jo približno opišem:

Ulegla sem se na tla in se sprostila... delala sem vse po navodilih gospe, ki govori oziroma vodi to meditacijo.

Potem sva šla z angelom varuhom na Zlat planet in obiskala Zlato palačo, znašla sva se v gledališču in jaz sem sedela z Angelom varuhom na tisti strani, kjer so sedeži. Potem sem poklicala gor na oder osebo, s katero sem želela rezat negativne vezi.
Razložila sem tej osebi, da bova rezala vezi za najino dobro. Potem sem povedala tej osebi dobre in slabe stvari, nato še ona meni.
Začutila sem vezi in videla barve.

Nato sem priklicala Nadangela Mihaela, da je s svojim mečem prerezal vezi 3x.

Nato še vse nadangele, da so rane pozdravili.

Ko se se vezi pretrgale, sem se počutila svobodno in sem jokala.

Vezi sem rezala s svojo mamo, s hčerko, sodelavko, tudi z bivšim partnerjem .

Verjemite, da so se odnosi izboljšali. In niso vedno drugi krivi za neko situacijo, ampak smo oboji.

lp

Prijavi ta prispevek
Na vrh
Odgovori s citatom  
Nove objaveObjavljeno: 16 mar 2010 00:36 
Odsoten
Uporabniški avatar

Moji odnosi s starejšo hčerko so včasih res ...napeti. Ko ona nekaj hoče, jaz pa nočem - nasprotje interesov....
Na primer v soboto je nujno potrebovala črno srajčko s kratkimi rokavi za nastop. Nujno.
Zato sva se odpravili v prvo trgovino z oblačili. Ker sem bila nejevoljna, sem prosila angele, da bova našli pravo oblačilo, da naj pomagajo, da se ne bova prepirali.
V garderobo je nesla 4 kose. Meni je bila ena zadeva všeč, njej ne. In priznam, da sem bila nejevoljna, ker sem imela doma veliko dela, ona me je pa prosila, da greva še nekam. Prav v mislih sem prosila angele za pomoč, da bova našli nekaj dobrega, da se ne bova prepirali.

Popustila sem prošnji hčerke in sva zavili še v eno prodajalno. In glej, bila je ravno prava srajčka kot ulita za njo. Objeli sva se in srečni odšli domov.

Prav tako je bilo, ko sva iskali obleko za maturantski ples.
Priznam, da sem bila žalostna in malo živčna, ker nisem vedela, kako se bo stvar odpletla. Moja hči je bila zelo žalostna, ker je menila, da obleke ne bova našli, ker nimajo zašitih takšnih oblek, njenih velikosti, kot jo ona potrebuje. Prav zasmilila se mi je. In sem prosila, naj angeli stopijo v akcijo, 1. da se bo stvar dobro razpletla in 2. da se zaradi tega s hčerko ne bi prepirali. Prosila sem še, naj bo cena v mejah normale. Potem sem čakala, da so ideje padale .... ko sem pri kavi v službi omenila in so mi sodelavke svetovale.... Poslušala sem vse in se prepustila...
Čez 1 teden in še malo sva bili v prodajalni, kjer je prodajalka vzela njene mere in ji svetovala, kakšno barvo, dolžino naj ima obleko.
Ta teden greva drugič na preizkušnjo in obleka bo kmalu doma. Cena je v mejah normale, pa še najin odnos je : sreča.... in nasmejana lička.
Hvala angeli, da se najini odnosi izboljšujojo....

lp

Prijavi ta prispevek
Na vrh
Odgovori s citatom  
Nove objaveObjavljeno: 16 mar 2010 12:33 
Odsoten

evans je napisal/-a:
Moji odnosi so se izboljšali po rezanju negativnih vezi z Nadangelom Mihaelom.

Meditacija je sicer posneta na CD ju, ampak meni pomaga. naj jo približno opišem:

Ulegla sem se na tla in se sprostila... delala sem vse po navodilih gospe, ki govori oziroma vodi to meditacijo.

Potem sva šla z angelom varuhom na Zlat planet in obiskala Zlato palačo, znašla sva se v gledališču in jaz sem sedela z Angelom varuhom na tisti strani, kjer so sedeži. Potem sem poklicala gor na oder osebo, s katero sem želela rezat negativne vezi.
Razložila sem tej osebi, da bova rezala vezi za najino dobro. Potem sem povedala tej osebi dobre in slabe stvari, nato še ona meni.
Začutila sem vezi in videla barve.

Nato sem priklicala Nadangela Mihaela, da je s svojim mečem prerezal vezi 3x.

Nato še vse nadangele, da so rane pozdravili.

Ko se se vezi pretrgale, sem se počutila svobodno in sem jokala.

Vezi sem rezala s svojo mamo, s hčerko, sodelavko, tudi z bivšim partnerjem .

Verjemite, da so se odnosi izboljšali. In niso vedno drugi krivi za neko situacijo, ampak smo oboji.

lp

Eterične vezi v bistvu režemo prav vsak dan, oziroma vsak večer. Ko se umirimo, ko končano z vsem delom in opravili, ko se povsem posvetimo meditaciji in sproščanju pred spanjem. To lahko storimo sede s pomočjo nežne meditacijske glasbe, lahko tudi s pomočjo vodene meditacije ali pa se sami naučimo rezati eterične vezi. Sama najraje režem eterične vezi in nasplošno mediriram v postelji v ležečem položaju, pogasnem vse luči, vse TV in druge aparate in meditiram in med svojo meditacijo in zahvalno molitivijo se tako globoko sprostim, da zaspim...

Kajti prav vsak dan, ko smo v stiku z ljudmi "spletemo" eterične vezi. In zvečer se je dobro očistiti in jih prerezati, zato, da se "osvobodimo". Skupaj s pomočjo Nadangela Mihaela, ki jih s svojim mečem preseka/prereže, Nadangel Rafael, ki je zdravilec pa bo s svojim smaragdno zelenim žarkom zacelil rane, nastale ob rezanju vezi. Tako boste očiščeni in sproščeni ter pomirjeni. Sledi naj še sproščujoča meditacija...sploh ni težko...mirno dihajte, začnite s tremi globokimi vdihi, potem pa "odpotujte"...nekam, kjer vam bo lepo...morda na peščeno obalo, kjer vam bodo valovi morja pričarali pravljično lepoto...ali na travnik poln prečudovitih cvetlic...odidite v svojih meditacijah v prečudoviti svet sanj in se prepustite svobodi...v meditaciji se zahvalite za vse čudovite stvari, ki so se vam tega dne zgodile, tako lepe stvari, kot tudi tiste, ki so vam bile težke...zahvalite se tudi za take preizkušnje, kajti zavedajte se, da vam Angeli stojijo ob strani in, da je bila negativna izkušnja tega dne samo preiszkus in obenem dokazilo, da zmorete in da ste trdni in ljubeči, ljubljeni in da vas imajo Nebeška bitja neizmerno rada in vam ob vsakem trenutku stojijo ob strani. (kajti, slaba izkušnja bi brez pomoči Angelov lahko bila še veliko težja...). Nikakor ne obupajte in ne izgubite vere...še bolj se poglobite v svet Angelov in Nebeške sfere....čez dan pa si pišite Angelski dnevnik in se v svojih priprošnjah zahvaljujet za to kar si želite...

In zapomnite si; vedno nas čuvajo naši Angeli variuhi in naši Osebni Vodniki. Angeli so z nami na vsakem koraku, in veliko jih je, bolj ko jih kličemo, več nas jih obkroža. Dovolj je že misel ali tiha beseda, da jih prikličete, kajti Angeli nikoli ne delujejo sami od sebe, mi smo tisti, ki se moramo nanje obrniti in jih priklicati. Oni so vedno z nami, ampak čakajo, da se nanje obrnemo, nikoli ne delujejo kar tako brez naše volje ali brez našega "privoljenja". Zato jih mirno in kadarkoli zaprosite za pomoč...

Naj vas spremlja mogočna ljubezen Kreatorja vsega kar je in Angeli naj vas čuvajo... :heilig:

Prijavi ta prispevek
Na vrh
Odgovori s citatom  
Objavljeno: 16 mar 2010 12:33 
Prisoten

Please login or register to skip ads

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 11 prispevkov ] Pojdi na stran  1, 2  Naslednja

Časovni pas: UTC + 2 ur [ DST ]

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Lahko pišete prispevke v temi
Lahko odgovarjate na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
© phpBB |
» Contact & Abuse Support-Forum Gooof Webdesign free forum Kostenloses Profi Forum Dein Forumo Forum web tracker